Twitter Facebook

Forgách András

Léni (vagy nem Léni) színmű

Pinceszínház


7óra75 pont
Közösség7.17 pont
Idő2 óra 25 perc, egy szünettel
Léni (vagy nem Léni) - Marjai Virág, Pápai Erika, Almási Éva, Szegezdi Róbert – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Szegezdi Róbert, Pápai Erika – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Almási Éva, hátul: Marjai Virág – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Pápai Erika – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Szegezdi Róbert – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Pápai Erika, Szegezdi Róbert – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Marjai Virág, Pápai Erika, Almási Éva – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) - Marjai Virág, Almási Éva – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó) Léni (vagy nem Léni) – Pinceszínház: Léni (vagy nem Léni) (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó)

7óra7-nézőpont

Közel a parthoz · 5 pont

Az előadás mintha azt sugallná, hogy Riefenstahl maximum a köpönyegforgatásban volt tehetséges, minden más csupán póz és allűr. Így az ellentmondásosság lényegétől fosztatik meg a figura, éppen attól, aminek a kibontása érdekelheti az embert.

(tovább)

Tartalom

Mélytengeri búvár lesz hetven évesen, korallzátonyokat filmez kilencvenöt évesen a mélyben. De a teljes igazat kimondani még 101 éves korára sem tanulta meg. Ki vagy te, Leni?

(tovább)

Szereplők

Almási Éva
Pápai Erika
Marjai Virág
Szegezdi Róbert

Stáb

ZeneHorváth Károly
RendezőasszisztensCsicsely Zoltán
RendezőBagó Bertalan
Bemutató időpontja2011. április 8., 19:00

Előadások