Twitter Facebook

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

Az 1/2 kegyelmű színmű · progresszív

Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem)


7óra710 pont
Közösség7.62 pont
Idő3 óra 45 perc, egy szünettel
Az 1/2 kegyelmű - Ódor Kristóf, Dénes Viktor, Marofka Mátyás – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc) Az 1/2 kegyelmű - Szilágyi Csenge – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc) Az 1/2 kegyelmű - Törőcsik Franciska, Nagyhegyesi Zoltán – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc) Az 1/2 kegyelmű - Ódor Kristóf, Szabó Irén, Wunderlich József, Mikola Gergő, Ágoston Péter – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc) Az 1/2 kegyelmű - Nagyhegyesi Zoltán, Sándor Péter – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc) Az 1/2 kegyelmű - Ódor Kristóf, Nagyhegyesi Zoltán – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc) Az 1/2 kegyelmű - Ágoston Péter, Marofka Mátyás, Dénes Viktor – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc / SZFE) Az 1/2 kegyelmű - Nagyhegyesi Zoltán – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc / SZFE) Az 1/2 kegyelmű - Nagyhegyesi Zoltán – Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Az 1/2 kegyelmű (Fotó: Tóth Simon Ferenc / SZFE)

7óra7-nézőpont

Szicsasz · 10 pont

Miskin herceg valóban nem evilági és tényleg védtelen. Azonban – érdekes módon – mindenki számára éppoly vonzó, mint valami elérhetetlenül értékes ékszer. Valami különleges és egyedi, amiből nincs még egy.

(tovább)

Tartalom

Jön valaki a semmiből. Nincsenek kötöttségei. Kíváncsi, nyitott és nyílt. Mint egy gyerek. Valami különös idegbetegsége van. Tisztelik és kinevetik. Vonzza és bőszíti a kesze-kusza érdekek és érzelmek közt vergődő felnőtt világot.

(tovább)

Szereplők

Nagyhegyesi Zoltán Lev Nyikolajevics Miskin herceg
Ódor Kristóf Jepancsin tábornok
Szilágyi Csenge Lizaveta Prokofjevna Jepancsina
Szabó Irén Alexandra Jepancsina
Hekler Melinda Adelaida Jepancsina
Törőcsik Franciska Aglaja Jepancsina
Mikola Gergő Gavrila Ardalionovics Ivolgin
Wunderlich József Kolja Ivolgin
Marofka Mátyás Ferdiscsenko
Kosik Anita Nasztaszja Filippovna Baraskova

Stáb

DíszlettervezőAmbrus Mária
JelmeztervezőBenedek Mari
FordítottaMakai Imre
DramaturgUngár Júlia
Osztályvezető tanárSelmeczi György
Osztályvezető tanárNovák Eszter
RendezőZsótér Sándor
Bemutató időpontja2012. március 31., 15:00

Előadások