Twitter Facebook

Vinnai András, Mózsik Imre

A humor forrása kabaré · szórakoztató

Thália Színház


7óra75 pont
Közösség3.00 pont
Idő1 óra 55 perc, egy szünettel
A humor forrása - Vida Péter, Egri Kati, Márton András – Thália Színház: A humor forrása (Fotó: Kállai-Tóth Anett) A humor forrása - Schmied Zoltán, Janklovics Péter – Thália Színház: A humor forrása (Fotó: Kállai-Tóth Anett) A humor forrása - Janklovics Péter, Schmied Zoltán, Vida Péter, Egri Kati, Fodor Annamária, Márton András – Thália Színház: A humor forrása (Fotó: Kállai-Tóth Anett) A humor forrása - Janklovics Péter, Schmied Zoltán, Fodor Annamária – Thália Színház: A humor forrása (Fotó: Kállai-Tóth Anett) A humor forrása – Thália Színház: A humor forrása (Fotó: Kállai-Tóth Anett)

7óra7-nézőpont

Változó · 5 pont

A színpadi karakterek jelenetgyűjtő mappájából tisztes munkával megkíséreltek előadást rendezni, méghozzá kereket és egészet, de nem igazán sikerült. A humor forrása az első felvonásban többet ajánl, mint amit a végén ad.

(tovább)

Tartalom

Erdészünk visszasírja a régi jó melankóliát, amikor még vándorbotjára támasztott állal hallgathatta a bércekről visszahangzó szarvasbőgést. Ám a szarvasok már bunkó módon kirúgják a botot az ember álla alól, a bércek pedig csupán a röhögésüket visszhangozzák.

(tovább)

Szereplők

Egri Kati
Fodor Annamária
Janklovics Péter
Márton András
Schmied Zoltán
Vida Péter

Stáb

Díszlet- és jelmeztervezőGergely-Farnos Lilla
Videók és animációkKolozsváry Bálint
KoreográfusVadas Zsófia Tamara
DramaturgFaragó Zsuzsa
RendezőLaboda Kornél
Bemutató időpontja2012. október 20., 19:00

Előadások