Twitter Facebook

Ruth de Gooijer

Koromfekete színmű · szórakoztató · ifjúsági

Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház


7óra77 pont
Idő1 óra
Korhatárifjúsági
Koromfekete - Eke Angéla – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Eke Angéla – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Eke Angéla, Megyes Melinda – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Eke Angéla, Megyes Melinda – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Megyes Melinda, Eke Angéla – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Megyes Melinda – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Megyes Melinda – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Eke Angéla – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó) Koromfekete - Eke Angéla – Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: Koromfekete (Fotó: Puskel Zsolt / Teátrumfotó)

7óra7-nézőpont

Színház a színházban · 7 pont

A Kolibri Színház előadása új köntösbe öltözteti a régi mesét. Két színésznőt alakító színésznő, Megyes Melinda és Eke Angéla meséli el Hófehérke kalandjait, kisebb kitekintésekkel a szülő-gyerek és az anya-lánya viszony bonyolultságára.

(tovább)

Tartalom

Hófehérke mostohája boszorkány. Vagy nem is a mostohája? Lehet, hogy az édesanyja? Vagy talán inkább egy színésznő, aki az édesanyja szerepét játssza? Az anyukák szeretik a gyereküket, és soha nem bántanák őket.

(tovább)

Szereplők

Megyes Melinda
Eke Angéla

Stáb

Díszlet- és jelmeztervezőOpra Szabó Zsófia
ZeneNovák János
FordítottaKovács Kristóf
A rendező munkatársaHorváth Csilla
RendezőBerzsenyi Bellaagh Ádám
Bemutató időpontja2011. március 19., 15:00

Előadások