Twitter Facebook

Görgey Gábor

Komámasszony, hol a stukker? komédia

Turay Ida Színház


7óra75 pont
Közösség10.00 pont
Komámasszony, hol a stukker? - Koncz Gábor – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Viczián Ottó, Koncz Gábor – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Nemcsák Károly, Győri Péter – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Nemcsák Károly – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Koncz Gábor, Mikó István – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Győri Péter, Mikó István, Viczián Ottó – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Koncz Gábor – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Koncz Gábor, Mikó István, Nemcsák Károly – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker? Komámasszony, hol a stukker? - Győri Péter, Koncz Gábor, Viczián Ottó, Nemcsák Károly, Mikó István – Turay Ida Színház: Komámasszony, hol a stukker?

7óra7-nézőpont

Lelőjük egymást, ugye? · 5 pont

Fogjunk négy egymástól teljesen különböző embert, zárjuk be őket egy szobába, dobjunk be közéjük egy pisztolyt, és máris kész a társadalmi dráma. A Komámasszony, hol a stukker? írója, Görgey Gábor a lejegyzés közben vígjátéki elemekkel fűszerezte az alaphelyzetet, amiből Huszti Péter nagyrészt bohózatot vélt kiolvasni, majd a nyilvánvaló történelmi párhuzamokat némi befejezési módosítással kicsiny aktuálpolitikai tartalommal koronázta. A hatalmi vívódások a pisztoly fogdosásáért ugyan kissé jobban elsikkadnak a kelleténél, viszont az a kérdésfelvetés, hogy vajon a színészek meghúzzák-e a ravaszt, már sokkal érdekesebbnek mutatkozik.

(tovább)

Tartalom

- komédia két részben - A Turay Ida Színház és a Soproni Petőfi Színház közös előadása. Egy ablak nélküli bezárt helyiségben öt férfit, öt társadalmi prototípust ismerhetü...(tovább)

Szereplők

Koncz Gábor Márton
Mikó István K. Müller
Nemcsák Károly Cuki úr
Viczián Ottó Kiss
Győri Péter Méltóságos

Stáb

Játéktér:Huszti Péter
Jelmeztervező:Gyarmathy Ágnes
Szcenika:Krsztovics Sándor
Játékmester:Tatár Eszter
Rendező:Huszti Péter
Bemutató időpontja2009. április 11., 19:00

Előadások