Twitter Facebook

Molnár Ferenc

A Pál utcai fiúk színmű

Csiky Gergely Színház


7óra79 pont
Idő2 óra 30 perc, egy szünettel
A Pál utcai fiúk - Takács Géza – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk - György Zoltán Dávid, Fábián Péter, Rácz Márkó, Benkó Bence, Deák Péter – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk - Jerger Balázs, Merk Bálint, Nagy Balázs – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre) A Pál utcai fiúk – Csiky Gergely Színház: A Pál utcai fiúk (Fotó: Memlaur Imre)

7óra7-nézőpont

Kollektív felelőtlenség · 9 pont

A grund – amit a szereplők töltenek meg – otthont, menedéket és identitást ad, közösséget és közösséghez tartozást, ezért érdemes megvédeni. Közben a Törökmézárus egy kis Kosztolányit, kis Adyt, Babitsot, Karinthyt idéz, szól a verkli, és zajlik a háború…

(tovább)

Tartalom

nemecsek ernő áruló! Nem rágja rendesen a gittet! Rossz közlegény! Ráadásul folyton vizes is! Tényleg mindig csak a baj van vele! Legalább a grundért tenne valamit… de semmit sem lehet rábízni!

(tovább)

Szereplők

Takács Géza Törökmézárus
Hunyadkürti György Janó
Gyuricza István Rácz tanár úr
Kovács Zsuzsanna Nemecsek anyja
Sarkadi Kiss János Nemecsek apja
Tóth Géza Csetneky úr
Lestyán Luca Geréb anyja
Merk Bálint Nemecsek
Béli Ádám Boka
Sipos György Csónakos
Varga Norbert Geréb
Mohácsi Norbert Áts Feri

Stáb

DíszlettervezőCziegler Balázs
JelmeztervezőBerzsenyi Krisztina
FényMemlaur Imre
MozgásGyevi-Bíró Eszter
ZeneFaragó Béla
DramaturgDeres Péter
SegédrendezőHatvani Mónika
RendezőVidovszky György
Bemutató időpontja2012. január 31., 14:30

Előadások