Twitter Facebook

Forgács Pétert javasolja győri színigazgatónak a szakmai és a kulturális bizottság


2011. május 18., 23:00

Images_7366
Forgács Péter
Formai hiba miatt kizárhatják Eperjes Károly pályáművét a Győri Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt pályázatból. A szakmai bizottság mindenesetre 7:1 arányban Forgács Pétert javasolta az intézményvezetői címre.

A szakmai bizottság kedden egy-egy órában hallgatta meg a két pályázót, ezt követően pedig úgy döntöttek: Forgács pályaművét javasolják a közgyűlésnek elfogadásra. Eperjes Károly pályázatát formai hiba – Eperjes nem jelölt meg fizetésigényt – miatt kizárásra javasolták.

A szerdán ülésező oktatási, kulturális, sport- és turisztikai bizottság már ezen döntés figyelembe vételével tette meg javaslatát. A megyei lap információja szerint úgy döntöttek: Forgács Péter pályázata felel meg a kiírásnak, és ezt javasolják arra, hogy fogadja el a közgyűlés. Eperjes pályázatát formai hiba miatt kizárásra javasolták.

A kizárásról, illetve az igazgató személyéről a május 27-én, pénteken ülésező közgyűlés mondja ki a végső szót.

„Kicsit el is ment a kedvem amiatt, hogy másodjára vagyok kinevezve ideiglenes igazgatónak, és nem tudom, hogy mi lesz a sorsom jövőre, de ha belegondolok, hogy megint bekerülhet egy kívülről jött ember – akkor biztos, hogy nagy tragédia történik.” >>> Interjúnk Forgács Péterrel

Címkék

1 hozzászólás

mikics több mint 4 éve

Mi lehet így a május 27-i „végső szó”?