Twitter Facebook

A fajok eredete alternatív · szórakoztató

Nézőművészeti Kft.


7óra75 pont
Közösség8.25 pont
Idő90 perc, szünet nélkül
A fajok eredete - Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter, Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter, Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Thuróczy Szabolcs, Scherer Péter, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter, Thuróczy Szabolcs, – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Thuróczy Szabolcs, Mucsi Zoltán, Scherer Péter – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Mucsi Zoltán, Thuróczy Szabolcs – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt) A fajok eredete - Scherer Péter, Mucsi Zoltán – Nézőművészeti Kft.: A fajok eredete (Fotó: Puskel Zsolt)

7óra7-nézőpont

18'20" · 5 pont

Zoltán filmes. Legutóbbi munkáját százezer szempár nézte végig – ritka siker egy önnön művészetében a legenyhébb kompromisszumra sem képes alkotótól. Igaz, filmje egy csirkefarmon okoz velőtrázó és tojást eredményező sikert. Következő könyve, amely a fajok eredetén keresztül az emberiség pusztulásának vízióját vetítené a vállalkozó kedvű nézők elé, máris a producer előtt hever, aki milliós csirkenézettségben gondolkodik, meg abban, hogy lehet Zoltán alkotását még (csirke)nézőközpontúbbá tenni. Mucsi, Scherer és Thuróczy, Tasnádi István és Dömötör Tamás – az ember azt hinné, hogy itt minden ideális a jó színházhoz.

(tovább)

Tartalom

A Nézőművészeti Nonprofit Kft. előadása. Darwin azonos című művéből kiindulva egy olyan formai kísérletre vállalkozunk, mely ötvözni próbálja a tudományos ismeretterjesztést ...(tovább)

Szereplők

Mucsi Zoltán
Scherer Péter
Thuróczy Szabolcs

Stáb

Munkatárs:Tasnádi István
Munkatárs:Kálmánchelyi Zoltán
Munkatárs:Gyulay Eszter
Munkatárs:Mervel Miklós
Munkatárs:Mátis Inez
Rendező:Dömötör Tamás
Bemutató időpontja2010. május 29., 20:00

Előadások