Twitter Facebook

Euripidész

…volt egyszer egy Helené tragikomédia · szórakoztató

k2 Színház


7óra76 pont
Közösség5.50 pont
Idő1 óra 30 perc, szünet nélkül
...volt egyszer egy Helené - Szakács Hajnalka – k2 Színház: …volt egyszer egy Helené (Fotó: k2 Színház) ...volt egyszer egy Helené - Szakács Hajnalka, Horváth Szabolcs – k2 Színház: …volt egyszer egy Helené (Fotó: k2 Színház) ...volt egyszer egy Helené - Horváth Szabolcs, Szakács Hajnalka – k2 Színház: …volt egyszer egy Helené (Fotó: k2 Színház) ...volt egyszer egy Helené – k2 Színház: …volt egyszer egy Helené (Fotó: k2 Színház) ...volt egyszer egy Helené – k2 Színház: …volt egyszer egy Helené (Fotó: k2 Színház) ...volt egyszer egy Helené - Szakács Hajnalka – k2 Színház: …volt egyszer egy Helené (Fotó: k2 Színház)

7óra7-nézőpont

Az egészet keresni · 6 pont

Nyilván mindenki elég vacakul érezné magát, ha kiderülne, hogy az, amiért eddig harcolt – mi több: meg is szerezte, legalábbis legjobb tudomása szerint –, az tulajdonképpen csak egy ködkép. Vagy légvár. Olyan, mintha.

(tovább)

Tartalom

Ez a mókás mese megtetszett egy másik nagy költőnek, akit pedig úgy hívtak: Euripidész. Hát ez az Euripidész gondolt egyet, és nem papírra vetette Helené című drámáját? De még mennyire, hogy vetette! Van benne fordulat, sírás, nevetés, filozófia és még egy egész dobozra való dramaturgiai bonbon, vagyis minden, ami egy jó meséhez szükségeltetik…
Aki nem hiszi, járjon utána!

(tovább)

Szereplők

Szakács Hajnalka Helené
Horváth Szabolcs Meneláosz
Domokos Zsolt Teukrosz
Piti Emőke Szolga
Borsányi Dániel Hírnök
Rácz Panni Theonoé
Jerger Balázs Theoklümenosz

Stáb

JelmeztervezőDomokos Barbara
TársrendezőBenkó Bence
RendezőFábián Péter
Bemutató időpontja2012. március 18., 16:00

Előadások