Twitter Facebook

Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás alternatív

Váróterem Projekt


7óra77 pont
Idő2 óra, szünet nélkül
Hajléktalanokról szóló cím nélküli előadás – Váróterem Projekt: Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás Hajléktalanokról szóló cím nélküli előadás – Váróterem Projekt: Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás Hajléktalanokról szóló cím nélküli előadás – Váróterem Projekt: Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás Hajléktalanokról szóló cím nélküli előadás – Váróterem Projekt: Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás Hajléktalanokról szóló cím nélküli előadás – Váróterem Projekt: Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás Hajléktalanokról szóló cím nélküli előadás – Váróterem Projekt: Hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadás

7óra7-nézőpont

Két kényelmetlen óra · 7 pont

A cím nélküliség, a támpontok nélküli bizonytalanság épp arról szól, amiről az előadás. Ha meg a lakcímre és annak hiányára asszociálunk, akkor is helyben vagyunk.

(tovább)

Tartalom

A téma megközelítése nem hagyományos színházi eszközökkel történt, a társulat nem egy meglevő drámát dolgozott fel. A kiindulópont az a mindannyiunk által tapasztalt valóság, amelynek az utcára kényszerült emberek ugyanúgy szereplői, mint a társulat tagjai vagy bárki más.

(tovább)

Szereplők

Csepei Zsolt
Daróczi Noémi
Imecs-Magdó Levente
Imre Éva
Molnár Bence
Sebők Maya
Vetési Nándor
Simó Emese

Stáb

JelmeztervezőKürti Andrea
FordítottaAdorjáni Panna
SzövegekAlbu István
SzövegekBertóti Johanna
SzövegekDaróczi Noémi
SzövegekNaomi Iizuka
DramaturgBertóti Johanna
Produkciós asszisztensSipos Krisztina
RendezőAlbu István
Bemutató időpontja2012. december 16., 19:00

Előadások