Twitter Facebook

Schwajda György

A szent család komédia

Csiky Gergely Színház


7óra77 pont
Közösség9.00 pont
Idő2 óra 5 perc, egy szünettel
A szent család - Lázár Kati – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Lázár Kati – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Horváth Zita, Lázár Kati – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Kőrösi András, Lázár Kati – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Tóth Molnár Ildikó, Lázár Kati – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Lázár Kati, Kőrösi András – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Fándly Csaba, Lázár Kati – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre) A szent család - Kovács Zsuzsa – Csiky Gergely Színház: A szent család (Fotó: Memlaur Imre)

7óra7-nézőpont

Hátha nincs igaza · 7 pont

A Lázár Kati játszotta anya, a darab főhőse belátja: a nihilt nem tudja uralni, hát generálni próbálja. Teszi ezt elszántan és érzékelhetően reménykedve abban, hogy nincs is igaza.

(tovább)

Tartalom

A szent család korántsem szent. A furcsa körülmények között élő anya gyakran emlegeti négy gyermekét – mindenekelőtt a legidősebb fiút, aki a szíve csücske, a család legszebb, legokosabb, legszeretetreméltóbb tagja. Már az anya szerint. A testvérei ezt kicsit másként látják.

(tovább)

Szereplők

Lázár Kati Az anya
Szula László A nagyfiam
Kőrösi András A kisfiam
Német Mónika A kislányom
Fándly Csaba Öcsi
Horváth Zita Mariska néni
Tóth Molnár Ildikó Szászné
Kovács Zsuzsanna Kati
Lecső Péter A nyomozó

Stáb

DíszlettervezőSzalai József
JelmeztervezőDebreczeni Ildikó
SegédrendezőPintér Kata
RendezőSchwajda Gergő
Bemutató időpontja2012. április 21., 19:30

Előadások