Twitter Facebook

Fekete Ádám

Puccs komédia · szórakoztató

Sanyi és Aranka Színház és Apropera


7óra76 pont
Közösség7.00 pont
Idő1 óra 40 perc, szünet nélkül
Puccs - Kádas József – Sanyi és Aranka Színház és Apropera: Puccs (Fotó: Szabó József) Puccs - Zarnóczai Gizella, Zsuráfszky Zoltán – Sanyi és Aranka Színház és Apropera: Puccs (Fotó: Szabó József) Puccs - Zsuráfszky Zoltán, Andrássy Máté – Sanyi és Aranka Színház és Apropera: Puccs (Fotó: Szabó József) Puccs - Kádas József, Andrássy Máté – Sanyi és Aranka Színház és Apropera: Puccs (Fotó: Szabó József) Puccs - Andrássy Máté, Zarnóczai Gizella, Zsuráfszky Zoltán, Kádas József – Sanyi és Aranka Színház és Apropera: Puccs (Fotó: Szabó József) Puccs - Zarnóczai Gizella – Sanyi és Aranka Színház és Apropera: Puccs (Fotó: Szabó József)

7óra7-nézőpont

Kié az idill? · 6 pont

Itt elvekről van szó, azokról a diktált és iránymutató elvekről – és persze erkölcsről és etikáról is, ha már itt tartunk –, amit betartat a főnök, és a nagy betartatás közepette pont arra nem jut energiája, hogy ő is betartsa.

(tovább)

Tartalom

Családtörténet. Bertold a ház ura, önkényes módszereivel vezeti kis családját, Irmát a feleségét, és 2 fiát, Títuszt, és Ottobánt. A 2 fiú puccsot szervez az apai önkény ellen,

(tovább)

Szereplők

Sipos Vera Titusz
Blaskó Borbála Ottobán
Simkó Katalin Irma
Zsuráfszky Zoltán Drejfusz
Kádas József Astor
Balázs Dávid Herta
Fekete Ádám Flipp
Andrássy Máté Bertold

Stáb

RendezőAndrássy Máté
Bemutató időpontja2012. március 13., 19:00

Előadások