Twitter Facebook

Matei Vişniec

Kenyérrel a zsebben színmű

Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar)


7óra73 pont
Idő1 óra, szünet nélkül
Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben (Fotó: Révész Róbert) Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben (Fotó: Révész Róbert) Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben (Fotó: Révész Róbert) Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben (Fotó: Révész Róbert) Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben (Fotó: Révész Róbert) Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben (Fotó: Révész Róbert) Kenyérrel a zsebben – Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem (Magyar Művészeti Kar): Kenyérrel a zsebben

7óra7-nézőpont

Fájdalmas színlelés · 3 pont

Ez csak színház, nem kell rögtön felháborodni, alkalomadtán előfordulhat, hogy még igazuk is van a szereplőknek akkor, amikor dögöknek neveznek minket, és szeretnének minket megverni.

(tovább)

Tartalom

Nézzük úgy az előadást, hogy közben csereberéljük a páros összetételét. Legyen először két nő, aztán két férfi. Aztán természetesen legyen nő meg férfi, szerelmesek. Aztán nő meg férfi, de csak a nő szerelmes.

(tovább)

Szereplők

B. Fülöp Erzsébet
Tompa Klára

Stáb

FordítottaPatkó Éva
DramaturgLáng Zsolt
A rendező munkatársaSántha Júlia
A rendező munkatársaRéman Orsolya
RendezőPatkó Éva
Bemutató időpontja2011. november 26., 19:00

Előadások