Twitter Facebook

Rodrigo Garcia

Ronald, a McDonald’s bohóc alternatív

Aradi Kamaraszínház


7óra76 pont
Idő70 perc
Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert) Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert) Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert) Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert) Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert) Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert) Ronald, a McDonald's bohóc – Aradi Kamaraszínház: Ronald, a McDonald’s bohóc (Fotó: Révész Róbert)

7óra7-nézőpont

A döntés joga · 6 pont

Én mindent megettem, én tehetséges és őszinte voltam. Ronald, a McDonald’s-bohóc így gondolja, de minden bizonnyal nincs igaza. Színész akart lenni, de kukázó bohóc lett. De vajon képes lenne-e a Happy Meal-menübe patkánymérget dobni?

(tovább)

Tartalom

A szöveg a fogyasztói társadalommal fordul szembe, Amerika-ellenes, globalizációellenes, virulens politikai kiáltvány és a végletekig teátrális.
Szereplője érzékeny, sebezhető, zaklatott és alkalmazkodni képtelen: napjainkban mi más lehetne, mint bohóc. Vagy költő – azaz szintén bohóc. A fogyasztás démonától megszállt társadalmunk csak komikusként értékelheti őt.

(tovább)

Szereplők

Harsányi Attila Ronald

Stáb

RendezőVictor Scoradeţ
Bemutató időpontja2012. július 27., 23:00

Előadások