Twitter Facebook

Forgách András

A fiú színmű

Szigligeti Színház, Nagyvárad


7óra75 pont
Idő1 óra 30 perc, szünet nélkül
A fiú - Hunyadi István – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Dobos Imre, Tóth Tünde – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Fábián Enikő, Hunyadi István – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Hunyadi István, Fábián Enikő – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Fábián Enikő, Hunyadi István – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Dimény Levente – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Hajdu Géza, Fábián Enikő – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Fábián Enikő – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro) A fiú - Fábián Enikő – Szigligeti Színház, Nagyvárad: A fiú (Fotó: szigligeti.ro)

7óra7-nézőpont

Milliméterek · 5 pont

Ha valami nagyon kellene az előadáshoz, és ami nagyon hiányzik belőle, az a személyesség, valamint az egyértelmű viszonyok. Milliméterekről van szó, de amíg ezek a milliméterek nincsenek, addig kilométereknek tűnnek.

(tovább)

Tartalom

Szokatlan időpontban, karácsony előtt érkezik egy nyugdíjas házaspár a hegyek közötti turistaházba. Nem a városban, a családjukkal ünnepelnek, már ez is különös. Ők az egyedüli vendégek az épületben. Beszélgetésük inkább harc, mint dialógus, egy hosszú, egymás mellett leélt élet egyik utolsó csörtéje. Mígnem megjelenik a falu lelkésze, majd a fiú és az őt kereső rendőrök is.

(tovább)

Szereplők

Hajdu Géza Apa
Fábián Enikő Anya
Dimény Levente Lelkész
Varga Balázs A fiú
Hunyadi István A fiú
Lászlóffy Emőke Kislány
Pál Hunor Nyomozó
Tóth Tünde Gondnoknő

Stáb

Díszlet- és jelmeztervezőFlorina Bellinda Vasilatos
ÜgyelőJoó Emilia
SúgóŢentea Katalin
RendezőForgách András
Bemutató időpontja2013. május 24., 19:00

Előadások