Twitter Facebook

Pintér Béla

Anyám orra alternatív

Pintér Béla és Társulata


7óra79 pont
Közösség9.03 pont
Idő1 óra 20 perc, szünet nélkül
Anyám orra - Pintér Béla, Szamosi Zsófia – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra Anyám orra - Thuróczy Szabolcs – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra Anyám orra - Enyedi Éva – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra Anyám orra - Quitt László – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra Anyám orra – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra Anyám orra – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra Anyám orra - Quitt László – Pintér Béla és Társulata: Anyám orra

7óra7-nézőpont

Egységben a játék · 9 pont

Társadalmi-aktuálpolitikai kérdésekről elmélkedő szappanopera-dramaturgiájú Shakespeare-mese áloperai zsánerben előadva, amelyben a társulat a színház eszközeivel, formájával és hatáskeltésével reflektál egy alapvetően jellemzően mai, többnyire erősen klisétikus helyzetre, és ez úgy, ahogyan van, nagyon vicces.

(tovább)

Tartalom

Te, aki a világ érzéketlenségétől szenvedsz. Környezeted áldozata, te! Aki a könnyekig tudod sajnálni magad, holott te vagy a legérzéketlenebb és a leggátlástalanabb ember. Most biztosan azt gondolod, hogy te nem vagy az, de csak akkor nem lennél az, ha azt gondolnád, hogy az vagy!

(tovább)

Szereplők

Enyedi Éva
Szamosi Zsófia
Bencze Sándor
Deák Tamás
Pintér Béla
Quitt László
Thuróczy Szabolcs

Stáb

Díszlettervező:Horgas Péter
Jelmeztervező:Benedek Mari
Dramaturg:Kovács Krisztina
Zene:Darvas Benedek
Zenekar:Bede Péter
Zenekar:Kéménczy Antal
Zenekar:Kerényi Róbert
Zenekar:Sófalvi Kiss Csaba
Rendezőasszisztens:Csizmadia Katalin
Látvány:Pintér Béla
Zenei munkatárs:Pintér Béla
Rendező:Pintér Béla
Bemutató időpontja2005. október 1., 20:00

Előadások