Twitter Facebook

Martin McDonagh

A kripli színmű

Győri Nemzeti Színház


7óra75 pont
Közösség8.00 pont
Idő2 óra 40 perc, egy szünettel
A kripli - Menczel Andrea, Járai Máté – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos) A kripli - Járai Máté – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos) A kripli - Molnár Zsolt, Menczel Andrea – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos) A kripli - Agócs Judit, Molnár Judit – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos) A kripli – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos) A kripli - Jáger András, Sárközi József – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos) A kripli - Menczel Andrea, Járai Máté – Győri Nemzeti Színház: A kripli (Fotó: Erdélyi Ákos)

7óra7-nézőpont

Szigetlét konzervben · 5 pont

Járai Máté egyszerre játssza Billyt és Billyvé válik – így fantasztikusan alkalmas lenne, hogy felépüljön rá a McDonagh-dráma. Az előadás mégsem tud túlmutatni a szöveg illusztrációján.

(tovább)

Tartalom

Az ír kortárs szerző, Martin McDonagh egyik legnépszerűbb drámája 1934-ben játszódik egy kis szigeten. Kate és Eileen nénikék aggódva várják haza neveltjüket, a tizenhat éves, kacskakezű-kacskalábú Billyt az orvosi vizsgálatról. A fiú kedvenc időtöltése a tehenek fixírozása. A várakozás izgalmát oldja kissé a város pletykafészkének, Johnnynak a feltűnése.

(tovább)

Szereplők

Agócs Judit Kate
Molnár Judit Eileen
Sárközi József Johnnypateenmike
Járai Máté Billy
Molnár Zsolt Bartley
Menczel Andrea Helen
Fejszés Attila Bobby-baba
Jáger András Orvos
Töreky Zsuzsa Mamus

Stáb

JelmeztervezőBaracsi Orsolya
DíszlettervezőBátonyi György
FordítottaVarró Dániel
SúgóFenesi Ottília
ÜgyelőMiksi Attila
RendezőasszisztensBedi Eszter
RendezőBalikó Tamás
Bemutató időpontja2013. október 12., 19:00

Előadások