Twitter Facebook

Molière

A fösvény komédia

Vörösmarty Színház


7óra74 pont
Közösség8.20 pont
Idő2 óra 45 perc, egy szünettel
A fösvény - Andrássy Máté, Ostorházi Bernadett, Kerkay Ria, Hirtling István, Varga Mária – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Hirtling István, Varga Mária – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Hirtling István – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Hirtling István – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Hirtling István – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Kerkay Rita, Lábodi Ádám, Varga Mária, Ostorházi Bernadett, Andrássy Máté, Hirtling István – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Andrássy Máté, Ostorházi Bernadett – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény – Vörösmarty Színház: A fösvény A fösvény - Kerkay Rita, Hirtling István – Vörösmarty Színház: A fösvény (Fotó: Pállfy Zoltán)

7óra7-nézőpont

Anyagi formaságok · 4 pont

Egyszerre akar divatosnak és művészinek látszani A fösvény, popnak és sokatmondónak. Mindez azonban csak formalitás Molière darabja kapcsán, színház nem lesz belőle.

(tovább)

Tartalom

A pénz körül forog minden. A pénz: hatalom. És ha valakinek a szívében nincs más, akkor könnyen szörnyeteggé válhat, úgy, hogy ő maga észre sem veszi.

(tovább)

Szereplők

Hirtling István Harpagon
Lábodi Ádám Cléante
Ostorházi Bernadett e.h.Élise
Andrássy Máté Valère
Kerkay Rita e.h.Mariane
Kuna Károly Anselme
Varga Mária Frosine
Juhász Illés Simon, pénzközvetítő, Rendbiztos

Stáb

DíszlettervezőMagyarosi Éva
JelmeztervezőKárpáti Enikő
MozgásWidder Kristóf
DramaturgHársing Hilda
SúgóPalla Szabina
RendezőasszisztensHaszmann Kata
RendezőHargitai Iván
Bemutató időpontja2013. október 26., 19:00

Előadások