Twitter Facebook

William Shakespeare

Romeo és Júlia színmű

Magyar Színház


7óra75 pont
Közösség5.25 pont
Idő2 óra 25 perc, egy szünettel
Romeo és Júlia – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - Balsai Mónika, Őze Áron, Gémes Antos, Bede-Fazekas Szabolcs – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - Auksz Éva, Lovas Rozi, Balsai Mónika – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - Lovas Rozi – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - elöl: Gémes Antos, Gula Péter – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - Gula Péter – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - Gémes Antos, Takács Géza – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő) Romeo és Júlia - Lovas Rozi, Horváth Illés – Magyar Színház: Romeo és Júlia (Fotó: Dudás Ernő)

7óra7-nézőpont

Egy lehetőség a sorsnak · 5 pont

Végig ott a lehetőség, hogy a végzet, vagy a sors átvegye az irányítást és a címszereplőkkel együtt minket is valami szakadékba sodorjon, de hiába a szándék, ez csak lehetőség marad.

(tovább)

Tartalom

Szerelem és álom. Mindkettő körül lappang valami titok, megfoghatatlan. Két „nem ismert tartomány” és talán a legvonzóbb életelemek. Általában nehéz róluk beszélni, mert nagyon személyes ügyek, mégis, Shakespeare ezt a két dolgot állítja mondandója pilléreiként. Az alap pedig, amelyen mindez nyugszik: a színház, a képzelet, a láthatatlan birodalma.

(tovább)

Szereplők

Lovas Rozi Júlia
Horváth Illés Romeo
Őze Áron Escalus
Szatmári Attila Páris
Bede-Fazekas Szabolcs Montague
Tóth Sándor Capulet
Gula Péter Mercutio
Takács Géza Benvolio

Stáb

LátványtervezőVereckei Rita
VetítésMaly Róbert
VívásCserhalmi György
ZeneszerzőDobri Dániel
Zenei vezetőSzemenyei János
MűfordítóMészöly Dezső
DramaturgPerczel Enikő
A rendező munkatársaTucsni András
RendezőasszisztensHűbér Tünde
RendezőNagy Péter
Bemutató időpontja2014. március 14., 19:30

Előadások