Twitter Facebook

Molnár Ferenc

Az ördög színmű

Karinthy Színház


7óra74 pont
Közösség6.19 pont
Idő2 óra 40 perc két szünettel
Az ördög – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög - Balikó Tamás – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög - Balikó Tamás – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög - Schlanger András, Szabó P. Szilveszter – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög - Balikó Tamás, Szabó P. Szilveszter – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő) Az ördög – Karinthy Színház: Az ördög (Fotó: Dudás Ernő)

7óra7-nézőpont

Eljátszani Molnár Ferencet · 4 pont

Az emberi manipulálhatóságtól a vágyak természetrajzán keresztül a rendezői színházig sok mindenre utalhat, de következetesen végigvitt, a nézőtérig elérő, érvényes olvasata Molnár Ferenc színművének nem jön létre.

(tovább)

Tartalom

Vajon ki ez a monoklis, gunyoros, titokzatos úriember, aki egy festőműterem foteljéből emelkedik ki, a kandalló lobogó lángjai mellől. Ő Molnár Ferenc a világhírű Vagy csak egyik legsikerültebb vígjátékának hírhedt címszereplője? Legyen elég ennyi: ő Az ördög.

(tovább)

Szereplők

Schlanger András László
Gubás Gabi Jolán
Szabó P. Szilveszter János
Balikó Tamás Az Ördög
Balázsovits Edit Elza
Balázs Andrea Selyem Cinka
Honti György András

Stáb

DíszlettervezőHoresnyi Balázs
JelmeztervezőPilinyi Márta
VilágosítóKirály Tamás
FényJoó Sándor
HangosításRomán Dávid
Művészeti vezetőKarinthy Márton
SúgóCsesznek Judit
RendezőasszisztensNémeth Dóra
RendezőBalikó Tamás
Bemutató időpontja2013. november 15., 19:00

Előadások