Twitter Facebook

Sütő András

Az álomkommandó színmű

Pesti Színház


7óra76 pont
Közösség9.19 pont
Idő2 óra 30 perc, egy szünettel
Az álomkommandó - Fesztbaum Béla – Pesti Színház: Az álomkommandó (Fotó: Szkárossy Zsuzsa) Az álomkommandó - Hegedűs D. Géza, Fesztbaum Béla – Pesti Színház: Az álomkommandó (Fotó: Szkárossy Zsuzsa) Az álomkommandó – Pesti Színház: Az álomkommandó (Fotó: Szkárossy Zsuzsa) Az álomkommandó - Lukács Sándor, Fesztbaum Béla – Pesti Színház: Az álomkommandó (Fotó: Szkárossy Zsuzsa) Az álomkommandó - Hegedűs D. Géza, Tornyi Ildikó – Pesti Színház: Az álomkommandó (Fotó: Szkárossy Zsuzsa) Az álomkommandó - Molnár Áron, Tornyi Ildikó – Pesti Színház: Az álomkommandó (Fotó: Szkárossy Zsuzsa)

7óra7-nézőpont

Úton-útfélen · 6 pont

Mi egy úton vagyunk rajta, és igaz, ami igaz, már nagyon nem a startvonalnál. Az ember szerepe ebben a közegben már húsba vágó kérdés. És most még fontosabb is talán, mint a végkifejlet.

(tovább)

Tartalom

Színházi próba zajlik a színpadon. A darab az auschwitzi Mengele-laboratóriumban játszódik, a Sonderkommandó lázadásának idején. A darabbeli színház igazgatója játssza Mengelét, a dráma írója és rendezője pedig Manót, a laboratóriumi szolgát, aki ikergyerekei életéért harcol, és az álmaikat meséli Mengelének, hogy kísérleteihez pszichológiai anyagot szolgáltasson, s így ne kelljen meghalniuk.

(tovább)

Szereplők

Fesztbaum Béla Hoffmann Juliusz, Manó szerepében
Hegedűs D. Géza Frank Aurél, Dr. M. szerepében
Molnár Áron Hoffmann Tamás, Robi szerepében
Tornyi Ildikó Erika, Krisztina szerepében
Lukács Sándor Dr. Adler
Tahi Tóth László Zénó
Mihályfi Balázs Mussfeld

Stáb

Díszlet- és jelmeztervezőVereckei Rita
DramaturgKovács Krisztina
A rendező munkatársaD. Mucsi Zoltán
RendezőSzász János
Bemutató időpontja2013. október 26., 19:00

Előadások