Twitter Facebook

Schilling Árpád

Krízis III.: A papnő alternatív · progresszív

Krétakör


7óra710 pont
Közösség8.25 pont
Idő1 óra 30 perc, szünet nélkül
Krízis III.: A papnő - hátul szemben: Sárosdi Lilla – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő - középen: Terhes Sándor – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő - középen: Terhes Sándor – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő - Bartha Lóránd – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté) Krízis III.: A papnő - bal oldalon: Sárosdi Lilla, jobb oldalon: Bartha Lóránd – Krétakör: Krízis III.: A papnő (Fotó: Tóth Ridovics Máté)

7óra7-nézőpont

Egyre sokasodó kérdőjelek · 10 pont

Tényleg fontosak-e a gyerekek, a falu Lillának? Vagy mindössze apropót jelentenek véghezvinni valamit? Megszabadulni a gyötrő problémáktól? A hogyan tovább kínzó kérdésétől? Mivel kell szembenéznünk, hogy megtaláljuk a krízis okát?

(tovább)

Tartalom

>>> Krízis live | Próbanapló – A gondolkodás, mint közösségformáló erő

A Krízis-trilógia záródarabja az anya, Gát Lilla története. Az egykoron ünnepelt fővárosi színésznő jelenleg egy Budapesttől távoli magyar falu elkötelezett drámapedagógusaként dolgozik…

(tovább)

Szereplők

Sárosdi Lilla Gát Lilla
Terhes Sándor Testneveléstanár
Bartha Lóránd Pap
Bíró Kálmán Gát Balázs

Stáb

RendezőSchilling Árpád
RendezőasszisztensJuhász Bálint
Szakmai partner (Osonó Színházműhely)Fazakas Misi
ProducerGulyás Márton
Produkciós vezetőSágodi Ildikó
Bemutató időpontja2011. október 23., 17:00

Előadások