Twitter Facebook

Menedék/Asylium tánc/mozgás

Soltis Lajos Színház


7óra75 pont
Közösség7.00 pont
Idő50 perc szünet nélkül
Menedék/Asylium – Soltis Lajos Színház: Menedék/Asylium (Fotó: Pálhegyi Flóra) Menedék/Asylium – Soltis Lajos Színház: Menedék/Asylium (Fotó: Pálhegyi Flóra) Menedék/Asylium – Soltis Lajos Színház: Menedék/Asylium (Fotó: Pálhegyi Flóra) Menedék/Asylium – Soltis Lajos Színház: Menedék/Asylium (Fotó: Pálhegyi Flóra)

7óra7-nézőpont

Egymás elleni elemek · 5 pont

Nem hatnak egymásra, a mozdulatok történetén kívül sehol semmi kapcsolat, még fizikailag sincs igazán, ami egy táncelőadásnál több, mint furcsa. Mintha valaki direkte nem akarta volna, hogy valami viszony legyen a színen.

(tovább)

Tartalom

A panziót egy család vezeti: egy katonaözvegy asszony, aki annyira igyekszik megboldogult férje szellemében nevelni fiát és lányát, hogy közben elfelejti őket megismerni. Az ő rideg, gyöngédségtől és szenvedélytől mentes világukba érkeznek az utazók. Három különleges férfi, akiket furcsa időtlenség, magabiztosság és erő vesz körül. Játékmesterek ők, kik a családot és a „késve” érkező szereplőket: egy leszerelt katonát és a szeretőjét életük talán legfontosabb táncába forgatják bele.

Mozgásszínházi előadás külső és belső utazóknak.

(tovább)

Szereplők

Nagy Zsuzsi Marja, özvegy
Ziembicki Dóra Varja, a lánya
Nagy Péter István Grisa, a fia
B. Péter Pál Prohor, utazó
Bruckner Roland Ocsumelov, utazó
Kazári András Hrjukin, utazó
Pesti Arnold Gavrilo, leszerelt katona
Hajba Beatrix Alla, a szeretője

Stáb

RendezőBenkő Ágnes

Előadások