Twitter Facebook

Jordi Galceran

A Grönholm-módszer alternatív · szórakoztató

Neptun Brigád


7óra78 pont
Közösség8.52 pont
Idő100 perc, szünet nélkül.
A Grönholm-módszer - Huszár Zsolt, Botos Éva, Ficzere Béla – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer A Grönholm-módszer - Vass György, Ficzere Béla, Botos Éva – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer A Grönholm-módszer - Botos Éva, Huszár Zsolt, Vass György – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer A Grönholm-módszer - Huszár Zsolt – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer A Grönholm-módszer - Vass György – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer A Grönholm-módszer - Huszár Zsolt, Vass György – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer A Grönholm-módszer - Botos Éva – Neptun Brigád: A Grönholm-módszer

7óra7-nézőpont

Mindent a munkáért · 8 pont

A nagy átalakulásban, amelynek során a kapun belüli munkanélküliséget elfedő személyzeti osztályt felváltották a humánerőforrás-menedzsmenttel foglalkozó részlegek, a felvételi beszélgetések helyett megjelentek az interjúk, nem álláskeresés van, hanem fejvadászcégek keresik a megfelelő alkalmazottakat, és nem pályázatot kell beadni, hanem motivációs projektet, észrevehető, hogy a nagy perfekcionizmusra való törekvésben valahol már megint elsikkadt maga az ember. A csapattréning elfeledteti az együttdolgozás szükségességét, a teljesítménymutatók feleslegessé teszik a másik megismerését. A Grönholm-módszer, bár fiktív találmány, valós dolgokon alapszik.

(tovább)

Tartalom

Négy pályázó – három férfi és egy nő – felvételi beszélgetésre érkezik egy multinacionális vállalathoz, ahol kereskedelmi igazgatót keresnek. A jelentkezőknek azonban a hagyományos interjú helyett meglehetősen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk.

(tovább)

Szereplők

Baksa Imre Ferran
Fenyő Iván Ferran
Vass György Carlos
Ficzere Béla Enric
Botos Éva Mercé

Stáb

Díszlettervező:Huszár Andrea
Jelmeztervező:Kovács Andrea
Zenei vezető:Wittek Béla
Fordító:Bakucz Dóra
Dramaturg:Duró Gábor
Produkciós vezető:Erős Balázs
Rendező munkatársa:Murzsa Kata
Rendező:Baksa Imre
Bemutató időpontja2008. január 10., 19:00

Előadások