Twitter Facebook

Bill Manhoff

Bagoly és Cica színmű

Orlai Produkció, Kultkikötő


7óra75 pont
Közösség9.44 pont
Idő1 óra 20 perc, szünet nélkül
Bagoly és Cica - Szabó Kimmel Tamás, Jordán Adél – Orlai Produkció, Kultkikötő: Bagoly és Cica (Fotó: Tiszeker Déniel) Bagoly és Cica - Szabó Kimmel Tamás, Jordán Adél – Orlai Produkció, Kultkikötő: Bagoly és Cica (Fotó: Tiszeker Déniel) Bagoly és Cica - Jordán Adél – Orlai Produkció, Kultkikötő: Bagoly és Cica (Fotó: Tiszeker Déniel) Bagoly és Cica - Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás – Orlai Produkció, Kultkikötő: Bagoly és Cica (Fotó: Tiszeker Déniel) Bagoly és Cica - Szabó Kimmel Tamás, Jordán Adél – Orlai Produkció, Kultkikötő: Bagoly és Cica (Fotó: Tiszeker Déniel) Bagoly és Cica - Szabó Kimmel Tamás – Orlai Produkció, Kultkikötő: Bagoly és Cica (Fotó: Tiszeker Déniel)

7óra7-nézőpont

Mintha szerű szerelem · 5 pont

Attól a pillanattól kezdve, ahogy Kálmán Eszter díszlete panelkuckós babaházként nyílik ki a színpad kellős közepén, már csak az a kérdés, hogy ez a markáns jeladó talál-e magához illő partnereket, illetve ő maga megfelelő játszótársa tud–e lenni a benne lévő babáknak.

(tovább)

Tartalom

Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél – illetve élne, ha hagynák.

(tovább)

Szereplők

Jordán Adél
Szabó Kimmel Tamás

Stáb

Díszlet- és jelmeztervezőKálmán Eszter
Zenei munkatársVarga Vince
FordítottaZöldi Gergely
PlakáttervCsáfordi László
Rendező munkatársaGerlóczi Judit
ProducerOrlai Tibor
RendezőPelsőczy Réka
Bemutató időpontja2014. július 2., 20:00

Előadások