Twitter Facebook

Karinthy, a Frici mono · klasszikus

Egyedi befogadóhelyszínek


7óra76 pont
Idő1 óra 25 perc, szünet nélkül
Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici Karinthy, a Frici - Székhelyi József – Egyedi befogadóhelyszínek: Karinthy, a Frici

7óra7-nézőpont

Utazás egy koponya körül · 6 pont

Nem versmondás vagy novellafelolvasás zajlik, hanem az író művein keresztül történő beszélgetés – annyi különbséggel, hogy most csak Karinthy, illetve az ő szelleme beszél.

(tovább)

Tartalom

A Kohn család története Karinthy Frigyesig. A darab korrajz is, történetek Budapestről Berlinen át Stockholmig, történetek arról, hogy miként született meg a zseniális író fejében a Facebook gondolata. (lásd. „Láncreakció” c. novelláját).

(tovább)

Szereplők

Székhelyi József Karinthy

Stáb

ÖsszeállítottaMurányi Péter
RendezőSzékhelyi József
Bemutató időpontja2012. szeptember 5., 19:00

Előadások