Twitter Facebook

Georges Feydeau

Bolha a fülbe komédia

Pécsi Nemzeti Színház


7óra76 pont
Közösség6.50 pont
Bolha a fülbe - Kulcsár Viktória és Wunderlich József – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Györfi Anna és Darabont Mikold – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Józsa Richárd és Darabont Mikold – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Unger Pálma és Vlasits Barbara – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Darabont Mikold és Józsa Richárd – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Köles Ferenc – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Köles Ferenc és Bánky Gábor – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Darabont Mikold, Györfi Anna, Németh János, Józsa Richárd – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe Bolha a fülbe - Németh János, Köles Ferenc, Lipics Zsolt, Györfi Anna, Józsa Richárd, Darabont Mikold – Pécsi Nemzeti Színház: Bolha a fülbe

7óra7-nézőpont

Feydeau megint bejött · 6 pont

A rendezés abban is biztosra ment, hogy nem vállalta fel a sajátos értelmezés kockázatát, de így legalább mindenki – majdnem felhőtlenül – jól érezhette magát.

(tovább)

TartalomChandebise, a köztiszteletben álló biztosítási igazgató ismeretlen, rajongó hölgytől kap levelet: randevúra hívják egy kétes hírű szállodába. Chandebise egyszerre hűséges és kishitű: eldönti, hogy nem megy el, inkább a legjobb barátját küldi maga helyett. Csakhogy a névtelen levelet saját gyanakvó felesége írta, hogy lépre csalja. És a barát a feleség vérmes udvarlója.

(tovább)

Szereplők

Köles Ferenc Victor Emmanuel Chandebise / Poche
Darabont Mikold Raymonde Chandebise
Wunderlich József Camille Chandebise
Lipics Zsolt Doktor Finache
Józsa Richárd Romain Tournel
Urbán Tibor Carlos Homenides de Histangua
Györfi Anna Lucienne Homenides de Histangua
Bánky Gábor Augustin Ferraillon

Stáb

DíszlettervezőRózsa István
JelmeztervezőHorváth Kata
MűfordítóHamvai Kornél
SúgóJuhász Piroska
RendezőasszisztensKiss Hédi
RendezőMéhes László
Bemutató időpontja2014. január 31., 19:00

Előadások