Twitter Facebook

Ronald Harwood

A nagy négyes színmű · szórakoztató

Orlai Produkció


7óra75 pont
Közösség8.58 pont
Idő2 óra, egy szünettel
A nagy négyes - Szacsvay László, Benedek Miklós – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Vári Éva – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Molnár Piroska, Vári Éva – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Molnár Piroska, Vári Éva – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Szacsvay László, Vári Éva – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Szacsvay László, Vári Éva – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Szacsvay László, Vári Éva, Molnár Piroska, Benedek Miklós – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Szacsvay László, Vári Éva, Molnár Piroska, Benedek Miklós – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett) A nagy négyes - Szacsvay László, Molnár Piroska, Vári Éva, Benedek Miklós – Orlai Produkció: A nagy négyes (Fotó: Kállay-Tóth Anett)

7óra7-nézőpont

Mint egy hangfelvétel · 5 pont

Négy remek színész – Benedek Miklós, Molnár Piroska, Szacsvay László és Vári Éva –, egy sokat ígérő alapszituáció, szív, lélek, dráma és komédia. Kár, hogy nem sikerül megágyazni az előadásnak, amely így steril és ingerszegény.

(tovább)

Tartalom

Ünnepelt operaénekesek voltak. Mára visszavonultak. Egy békés művészotthonban él a tenor, a basszus és az alt – amikor egy nap váratlanul beköltözik a szoprán is. Teljessé vált az egykori legendás Nagy Négyes.

(tovább)

Szereplők

Molnár Piroska Cecily Robson
Vári Éva Jean Horton
Szacsvay László Reginald Paget
Benedek Miklós Wilfred Bond

Stáb

DíszlettervezőKhell Zsolt
JelmeztervezőTordai Hajnal
VilágításBányai Tamás
GrafikaSzöllősi Géza
ProducerOrlai Tibor
RendezőasszisztensJánoska Zsuzsa
RendezőGálffi László
Bemutató időpontja2011. május 27., 19:00

Előadások