Twitter Facebook

Gerlóczy Márton

A csemegepultos naplója mono

Orlai Produkció, Kultkikötő


7óra79 pont
Közösség9.73 pont
Idő1 óra 20 perc szünet nélkül
A csemegepultos naplója – Ötvös András – Orlai Produkció, Kultkikötő: A csemegepultos naplója (Fotó: Takács Attila) A csemegepultos naplója – Ötvös András – Orlai Produkció, Kultkikötő: A csemegepultos naplója (Fotó: Takács Attila) A csemegepultos naplója - Ötvös András – Orlai Produkció, Kultkikötő: A csemegepultos naplója (Fotó: Takács Attila) A csemegepultos naplója - Ötvös András – Orlai Produkció, Kultkikötő: A csemegepultos naplója A csemegepultos naplója - Ötvös András – Orlai Produkció, Kultkikötő: A csemegepultos naplója (Fotó: Takács Attila)

7óra7-nézőpont

A Pick el(ő)adja magát · 9 pont

Eltartott kisujjú entellektüel-énünk talán kevesli a darabból a világmagyarázó, súlyos üzenetet – a csemegepult ilyen finomságokat nem rejt. Rejt azonban öblös röhögést, igényes szórakozást. No meg egy sziporkázó Ötvös Andrást.

(tovább)

Tartalom

„A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam.” – A fiatal pesti író egy szép napon két dolgot határoz el: hogy egyedülálló lesz és hogy csemegepultos lesz.

(tovább)

Szereplők

Ötvös András

Stáb

Színpadra alkalmazta / dramaturgLőkös Ildikó
PlakáttervCsáfordi László
Rendező munkatársaSchneider Jankó
ProducerOrlai Tibor
RendezőGöttinger Pál
Bemutató időpontja2014. július 10., 19:00

Előadások