Twitter Facebook

Esterházy Péter

Én vagyok a Te színmű · progresszív

Nemzeti Színház


7óra77 pont
Közösség6.42 pont
Idő1 óra 50 perc, szünet nélkül
Én vagyok a Te - Schell Judit, Rába Roland, hátul: Znamenák István – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - - Schell Judit, Molnár Piroska, Rába Roland – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Znamenák István, Rába Roland – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Schell Judit, Molnár Piroska, Rába Roland, – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Rába Roland, Znamenák István – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Szabó Kimmel Tamás, Znamenák István – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Szabó Kimmel Tamás – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Znamenák István – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Dudás Ernő) Én vagyok a Te - Molnár Piroska – Nemzeti Színház: Én vagyok a Te (Fotó: Mészáros Csaba / Teátrumfotó)

7óra7-nézőpont

Monodráma · 7 pont

Csak a vég közeledik. Öregedés. Mégis, a világ állandó. Mi viszont múlandóak vagyunk. Vagy mégsem. Egyistenhit – monodráma. Talán ez kell.

(tovább)

Tartalom

Egyszer, az előzőtől nem függetlenül, azt hittem, de csak egy pillanatra, tessék nekem elhinni, nem volt több néhány másodpercnél, azt hittem, én vagyok a japán abc. Hu-hú, leírhatatlanok voltak a következmények! Elmondhatatlanok.

(tovább)

Szereplők

Molnár Piroska Királynő
Znamenák István Az Úr
Schell Judit Amál
Szabó Kimmel Tamás Fiú
Rába Roland Angyalok kara
Czupi Dániel Angyalok kara
Eke Angéla Angyalok kara
Szolár Tibor Angyalok kara
Ivanics Tamás Angyalok kara

Stáb

LátványGothár Péter
JelmeztervezőIzsák Lili
VilágítástervezőPethő József
ZeneszerzőTallér Zsófia
DramaturgMorcsányi Géza
DramaturgKeszthelyi Kinga
RendezőasszisztensHerpai Rita
RendezőGothár Péter
Bemutató időpontja2011. február 26., 19:00

Előadások