Twitter Facebook

Tar Sándor, Mészáros Tibor

Istent a falra festeni színmű

Csokonai Nemzeti Színház


7óra74 pont
Közösség6.00 pont
Idő1 óra 45 perc szünet nélkül
Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni (Fotó: Máthé András) Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni (Fotó: Máthé András) Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni (Fotó: Máthé András) Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni (Fotó: Máthé András) Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni (Fotó: Máthé András) Istent a falra festeni – Csokonai Nemzeti Színház: Istent a falra festeni (Fotó: Máthé András)

7óra7-nézőpont

Szeressük egymást gyerekek? · 4 pont

Mit lehet kezdeni egy olyan előadással, amely, noha egy feszültségekkel teli, konfliktusos, a kilátástalansággal napi szinten küzdő (vagy a küzdelmet már feladó) közegben játszódik, ám mindezt jórészt figyelmen kívül hagyva meséli el a maga történetét?

(tovább)

Tartalom

A helyszín Magyarország egy nevén nem nevezett falujának utolsó – ha nem egyetlen – utcája, s annak fő színtere, a kocsma. Hivatalosan persze presszó, Misi-presszó, a tulaj után. Itt sörrel kísérik a pálinkát, pálinkával kísértik az Istent – és mindezt persze hitelre.

(tovább)

Szereplők

Bakota Árpád Terhes Mihály
Ráckevei Anna Száraz Esztike
Vranyecz Artúr Béres szomszéd
Szakács Hajnalka Sós Kati
Kiss Gergely Máté Koczkás Oszi
Varga Klári Zsíros Terézia Jolán
Mercs János Szerémi Lajos
Krajcsi Nikolett Bántsági Mancika

Stáb

Díszlet- és jelmeztervezőOndraschek Péter
KoreográfusKatona Gábor
Zenei munkatársDargó Gergely
RendezőasszisztensSóvágó Csaba
RendezőMészáros Tibor
Bemutató időpontja2014. július 13., 19:00

Előadások