Twitter Facebook

Schilling Árpád

A Párt alternatív

Krétakör


7óra78 pont
Közösség5.14 pont
A Párt – Krétakör: A Párt A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Sárosdi Lilla, Terhes Sándor – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Kiss-Végh Emőke – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Sárosdi Lilla – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Nagy Zsolt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Sárosdi Lilla – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Sárosdi Lilla, Nagy Zsolt, Szalontay Tünde, Terhes Sándor – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Nagy Zsolt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Ördög Tamás, Kiss-Végh Emőke – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Ördög Tamás – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté) A Párt - Szalontay Tünde, Nagy Zsolt – Krétakör: A Párt (Fotó: Tóth Ridovics Máté)

7óra7-nézőpont

A jövő felelőssége · 8 pont

A diktatúra jó, hiszen nem a miénk a felelősség, valaki fent dönt helyettünk. És ez még tetszik is nekünk, hiszen így nem mi visszük el a balhét. Nem kell felelősséget vállalni semmiért. Végre. Ez hát a megoldás! Itt tartunk most.

(tovább)

Tartalom

Interaktív zenés színház.
Mentor és tanítvány: az elismert iskolaigazgató és a sikeres vállalkozó, akik jó barátok voltak, de mára közéjük állt a Párt. Egy kis magyarországi városban ízlelgetik a demokráciát. A két család kapcsolata elmérgesedik, amelynek szörnyű következményei lesznek. Mielőtt minden elpusztulna, még cselekedhetünk.

(tovább)

Szereplők

Matthieu Gary
Fragan Gehlker
Kiss-Végh Emőke
Nagy Zsolt
Juliette Navis
Ördög Tamás
Sárosdi Lilla
Szalontay Tünde

Stáb

ZenészekThe Party Band
ZenészBozsóki Imre
ZenészHock Ernő
ZenészMészáros Ádám
ZenészLawrence Williams
ZenészBoross Levente
JelmeztervezőNagy Fruzsina
Jelmeztervező asszisztensPattantyús Dóra
FilmNagy Zágon
FilmTóth Ridovics Máté
AnimációSánta Balázs
AnimációÁsmány Zoltán
GrafikusSánta Dániel
GrafikusTurai Balázs
FénytervezőÉltető András
ZeneszerzőBozsóki Imre
ZeneszerzőLawrence Williams
A dalokat fordítottaZávada Péter
DramaturgBíró Bence
RendezőasszisztensSalamon Eszter
RendezőSchilling Árpád
Bemutató időpontja2014. március 27., 19:00

Előadások