Twitter Facebook

Egyszer volt, hol nem volt…HU alternatív

FÜGE (Függetlenül Egymással)


7óra74 pont
Közösség7.00 pont
Idő1 óra, szünet nélkül
Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU (Fotó: Puskel Zsolt) Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU (Fotó: Justyna Jankowska) Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU (Fotó: Justyna Jankowska) Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU (Fotó: Justyna Jankowska) Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU (Fotó: Justyna Jankowska) Egyszer volt, hol nem volt...HU – FÜGE (Függetlenül Egymással): Egyszer volt, hol nem volt…HU (Fotó: Justyna Jankowska)

7óra7-nézőpont

Az Egyszer volt… kétszer volt · 4 pont

Az előadás nagyon fontos témát választ, amihez érzékenyen és jóindulattal nyúl hozzá, az eredmény mégsem – másodszorra sem – meggyőző.

(tovább)

Tartalom

Scallabouche Társulat előadása.
Az előadás első változatának alapjául a gyöngyöspatai események szolgáltak, a mostani, átdolgozott változat arra tesz kísérletet, hogy bemutassa magát, Magyarországot. Az országot, amely egyszerre ismerős és idegen, vonzó és taszító. És amelynek megbünhődött múltja és kaotikus jelene mellett jövője is van. Csak nem mindegy, milyen.

(tovább)

Szereplők

Szalontay Tünde
Molnár Csaba
Balogh Rudolf

Stáb

RendezőAlexis Latham
Bemutató időpontja2013. február 27., 19:00

Előadások