Twitter Facebook

Molnár Ferenc

Játék a kastélyban komédia · szórakoztató

Vígszínház


7óra79 pont
Közösség7.81 pont
Idő2 óra 10 perc, egy szünettel
Játék a kastélyban - Lukács Sándor, Tornyi Ildikó – Vígszínház: Játék a kastélyban Játék a kastélyban - Benedek Miklós – Vígszínház: Játék a kastélyban Játék a kastélyban - Molnár Áron, Tornyi Ildikó, Lukács Sándor – Vígszínház: Játék a kastélyban Játék a kastélyban - Tahi Tóth László – Vígszínház: Játék a kastélyban

7óra7-nézőpont

Öröm nézni · 9 pont

Sokszor mondják, hogy a Játék a kastélyban magáról a színházról szól. Hogy ezt Marton László is így gondolja, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy az előadás elején a szinte teljesen csupasz színpadtér látható, elöl minden bútor, meg a csillárok, ez utóbbiak aztán eltűnnek, hogy ne a szép ablakra, a míves berendezésre kelljen figyelnünk – hanem csak a darabra, a játékra, a színészekre. Van is mire figyelni: Molnár Ferenc művéről a Vígszínház bebizonyítja, hogy az élő, szép, kedves, szórakoztató, szellemes, és egyáltalán nem avítt, sőt.

(tovább)

Tartalom
A világsikert kiérdemelt darab páratlanul szellemes színpadi játék, elegáns komédia. Pazar mulatság, melyben szétválaszthatatlanul összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház.

(tovább)

Szereplők

Benedek Miklós Turai
Fesztbaum Béla Gál
Molnár Áron Ádám
Ónodi Eszter Annie
Lukács Sándor Almády
Csőre Gábor Titkár
Tahi Tóth László Lakáj

Stáb

Díszlettervező:Khell Csörsz
Jelmeztervező:Jánoskúti Márta
Dramaturg:Radnóti Zsuzsa
Rendező munkatársa:Várnai Ildikó
Rendező:Marton László
Bemutató időpontja2009. október 24., 19:00

Előadások