Twitter Facebook

Szergej Medvegyev

Fodrásznő színmű

Csokonai Nemzeti Színház, Nemzeti Színház


7óra79 pont
Közösség6.20 pont
Idő90 perc, szünet nélkül
Fodrásznő – Csokonai Nemzeti Színház, Nemzeti Színház: Fodrásznő (Fotó: Máthé András) Fodrásznő – Csokonai Nemzeti Színház, Nemzeti Színház: Fodrásznő (Fotó: Máthé András) Fodrásznő - Szűcs Nelli – Csokonai Nemzeti Színház, Nemzeti Színház: Fodrásznő (Fotó: Máthé András)

7óra7-nézőpont

Szőke herceg fehér lovon · 9 pont

Emlékeznek, milyen szép volt, amikor Richard Gere a fehér ló modern változatának számító Rolls-Royce-on megérkezik Julia Robertsért a Micsoda nőben, hogy örök hűséget esküdhessenek egymásnak? Hát nem volt szívszaggató Ingrid Bergman és Humphrey Bogart vallomása a Casablancában? Párás lett a tekintetük Vivien Leigh-t és Clark Gable-t látva az Elfújta a szélben? Drukkoltak önök is Törőcsik Mariért és Soós Imréért a Körhintában? Imádták, amikor a herceg megcsókolta Hófehérkét? Ha igen, könnyen beleképzelhetik magukat Irina helyzetébe, aki csak azt akarja, hogy szeressék és ő is szeressen – valahogy úgy, mint a filmekben.

(tovább)

Tartalom

A derűbe, a szeretetbe csomagolt fájdalom, amely Rizsakov színházi nyelvének egyik jól felismerhető sajátossága, az emberi vágyak és a rideg valóság között feszülő ellentmondást emeli költői szintű látomássá.

(tovább)

Szereplők

Szűcs Nelli
Trill Zsolt
Tóth László
Kristán Attila

Stáb

Asszisztens:Sóvágó Csaba
Fordító:Kozma András
Dramaturg:Kozma András
Látvány:Viktor Rizsakov
Rendező:Viktor Rizsakov
Bemutató időpontja2009. május 8., 19:00

Előadások