Twitter Facebook

Edward Bond

Ablak alternatív · ifjúsági

Bohócok a Láthatáron Csoport


7óra77 pont
Korhatárifjúsági
Ablak - Feuer Yvette – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Knoll Anna Linda) Ablak - Fehér Dániel – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Knoll Anna Linda) Ablak - Fehér Dániel (fent) és Gerner Csaba (lent) – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Valkai Réka) Ablak - Fehér Dániel és Gerner Csaba – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Knoll Anna Linda) Ablak - Fehér Dániel (fent) és Gerner Csaba – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Knoll Anna Linda) Ablak - Fehér Dániel (fent) és Gerner Csaba – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Knoll Anna Linda) Ablak - Fehér Dániel – Bohócok a Láthatáron Csoport: Ablak (Fotó: Knoll Anna Linda)

7óra7-nézőpont

Mindent a szemnek · 7 pont

Nem az a kérdés, hogy vannak-e olyan családok, ahol mindez önmagunk és mások pusztításával megtörténik – mert ilyenek vannak. Az a kérdés, hogy ennek a képzeletbeli tizenhat éves fiúnak a lepusztuló világával éppen nekünk van-e dolgunk.

(tovább)

Tartalom

Míg kinn az utcán zajlik az élet, egy panelház sokadik emeletén egy 16 éves fiú próbál önálló életet kezdeni, kiszabadulni otthonról, megszabadulni anyja terheitől. De az önállóságnak ára van.

(tovább)

Szereplők

Gerner Csaba Richard
Feuer Yvette Liz
Fehér Dániel Dan

Stáb

LátványtervezőTölli Judit
MűfordítóBethlenfalvy Ádám
RendezőBethlenfalvy Ádám
Bemutató időpontja2015. február 15., 18:00

Előadások