Twitter Facebook

Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról mese · gyermek

Thália Színház


7óra78 pont
Idő55 perc, szünet nélkül
Korhatárgyermek
Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról – Thália Színház: Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról – Thália Színház: Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról – Thália Színház: Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról – Thália Színház: Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról – Thália Színház: Brass Cirkusz avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról

7óra7-nézőpont

Homo ludens ludens · 8 pont

A produkció mozgás és zene egyneműségét, hangok és mozdulatok szerves egységét ígéri megmutatni, ám ennél sokkal többet teljesít. Gyerekeinkkel együtt elvisz minket oda, ahol gyerekességek és felnőttségek hétköznapi társai egymásnak.

(tovább)

Tartalom

Zene zendül, harsona harsan, dob dönög – egy lendületes indulóra bevonul a zenekar: öt rézfúvós és egy dobos. A fergeteges belépőt követően előkerülnek a díszletek, felöltözik a színpad, kezdődhet a világraszóló előadás.

(tovább)

Szereplők

Méhes Csaba pantomim, comedy
Monoki Attila trombita
Simai László trombita
Koppányi Béla harsona
Soós Péter kürt
Takács Tibor tuba

Stáb

RendezőMéhes Csaba
RendezőTakács Tibor

Előadások