Twitter Facebook

Dan Lungu

Egy komcsi nyanya vagyok színmű · szórakoztató

Katona József Színház


7óra79 pont
Közösség9.37 pont
Idő1 óra 20 perc, szünet nélkül
Egy komcsi nyanya vagyok - Csoma Judit – Katona József Színház: Egy komcsi nyanya vagyok (Fotó: Dömölky Dániel) Egy komcsi nyanya vagyok - Csoma Judit – Katona József Színház: Egy komcsi nyanya vagyok (Fotó: Dömölky Dániel) Egy komcsi nyanya vagyok - Csoma Judit – Katona József Színház: Egy komcsi nyanya vagyok (Fotó: Dömölky Dániel) Egy komcsi nyanya vagyok - Csoma Judit – Katona József Színház: Egy komcsi nyanya vagyok (Fotó: Dömölky Dániel) Egy komcsi nyanya vagyok - Csoma Judit – Katona József Színház: Egy komcsi nyanya vagyok (Fotó: Dömölky Dániel) Egy komcsi nyanya vagyok - Csoma Judit – Katona József Színház: Egy komcsi nyanya vagyok (Fotó: Dömölky Dániel)

7óra7-nézőpont

Amikor minden jobb volt · 9 pont

Hiába volt rémes a Ceauşescu-rendszer, amikor a Kárpátok Géniusza vissza akarta fizetni a teljes államadósságot, ha a kedves lakosság beledöglik is: akik akkor élték az életüket, számukra az volt az élet, és nem egyéb.

(tovább)

Tartalom

Az Egy komcsi nyanya vagyok! Dan Lungu első magyar nyelven megjelent regénye, amely a ’90-es években játszódik. Egy nyugdíjas fémipari szakmunkásnő, Emilia Apostoae meséli el életét, sok humorral és (ön)iróniával. A történet vezérfonala a népszerű sztereotípia: „az előző rendszerben jobb volt”.

(tovább)

Szereplők

Csoma Judit

Stáb

A regényt fordítottaKoszta Gabriella
Színpadi adaptációTörök Tamara
Színpadi adaptációCsoma Judit
Zenei munkatársKeresztes Tamás
Bemutató időpontja2013. május 17., 19:15

Előadások