Twitter Facebook

Pass Andrea

Más nem történt alternatív

PanoDráma


7óra77 pont
Közösség6.00 pont
Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Berze Zsófia) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Berze Zsófia) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós) Más nem történt – PanoDráma: Más nem történt (Fotó: Toldy Miklós)

7óra7-nézőpont

Homályzóna · 7 pont

Flórián tanár úr a témával kapcsolatos homályzónát használja ki a még érésben lévő áldozataival szemben. A történtekről maguk a kamaszok sem tudnak beszélni, nem képesek megnyílni sem szüleiknek, sem egymásnak.

(tovább)

Tartalom

Előadásunkat ezúttal is a valóság, ezúttal is egészen friss történet ihlette. Az egyetlen hazai verbatimszínházként ismert PanoDráma most mégsem a szó szerinti feldolgozást választotta. Pass Andrea író-rendezőt és színházpedagógust kértük fel, hogy a témáról írjon darabot társulatunknak.

(tovább)

Szereplők

Bartsch Kata
Hárs Anna
Ördög Tamás
Urbanovits Krisztina

Stáb

DramaturgGarai Judit
DramaturgHárs Anna
DramaturgMerényi Anna
ZeneFormán Bálint
Produkciós asszisztensBerze Zsófia
Produkciós vezetőGarai Judit
Kreatív producerLengyel Anna
RendezőPass Andrea
Bemutató időpontja2015. február 6., 20:00

Előadások