Twitter Facebook

Pierre de Marivaux

Arlequin, a szerelem által pallérozva alternatív

MITEM - Nemzeti Színház


7óra78 pont
Közösség6.67 pont
Idő1 óra 30 perc, szünet nélkül
Arlequin, a szerelem által pallérozva – MITEM - Nemzeti Színház: Arlequin, a szerelem által pallérozva (Fotó: Arnaud Berterau) Arlequin, a szerelem által pallérozva – MITEM - Nemzeti Színház: Arlequin, a szerelem által pallérozva (Fotó: Arnaud Berterau) Arlequin, a szerelem által pallérozva – MITEM - Nemzeti Színház: Arlequin, a szerelem által pallérozva (Fotó: Arnaud Berterau) Arlequin, a szerelem által pallérozva – MITEM - Nemzeti Színház: Arlequin, a szerelem által pallérozva (Fotó: Arnaud Berterau) Arlequin, a szerelem által pallérozva – MITEM - Nemzeti Színház: Arlequin, a szerelem által pallérozva (Fotó: Arnaud Berterau)

7óra7-nézőpont

Szerelmi cirkusz · 8 pont

Ezután következik csak Arlequin pásztorjátékokat idéző jelenete kedvesével. Amit előbb hiteles szenvedésként láttunk, most kifordítva, paródiaként tűnik fel. A színészek jól bírják a váltogatást, szándékosan stilizált játékukkal is képesek közel hozni a figurákat.

(tovább)

Tartalom

A Compagnie La Piccola Familia, Franciaország előadása.
A darab szerint a jóképű Arlequin-be beleszeret egy tündér. A szerelemtől elvakultan a tündérhölgy nem méri fel a fiatalember tudatlanságát és műveletlenségét. Mindent elkövet, hogy megszerettesse magát vele, azonban nem számol az első szerelem ártatlanságának erejével, amely Arlequin-t egy környékbeli pásztorlányhoz fűzi.

(tovább)

Szereplők

Romain Tamisier Arlequin
Julie Bouriche A tündér
Charlotte Ravinet Silvia
Romain Brosseau A pásztor
Taya Skorokhodova Az unokatestvér
Rémi Dessenoix Trivelin

Stáb

DíszlettervezőThomas Jolly
Fénytervező és színpadmesterJean-Francois Lelong
HangMatthieu Ponchelle
HangJerome Hardouin
RendezőThomas Jolly

Előadások