Twitter Facebook

Nóti Károly

Lepsénynél még megvolt komédia · szórakoztató

011 Alkotócsoport


7óra77 pont
Közösség8.00 pont
Idő55 perc, szünet nélkül
Lepsénynél még megvolt – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt Lepsénynél még megvolt - Zoltán Áron, Bach Kata, Bán Bálint, Király Dániel, Kovács Ádám, Ostorházi Bernadett, Simon Zoltán, Kurta Niké – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt Lepsénynél még megvolt - Simon Zoltán – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Kovács Ádám, Zoltán Áron – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Bach Kata, Bán Bálint – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Bán Bálint – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Bach Kata, Ostorházi Bernadett – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Kovács Ádám – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Király Dániel – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Kurta Niké – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Király Dániel, Kovács Ádám – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Simon Zoltán, Ostorházi Bernadett – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Zoltán Áron – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó) Lepsénynél még megvolt - Kurta Niké, Ostorházi Bernadett – 011 Alkotócsoport: Lepsénynél még megvolt (Fotó: Cseh Renátó)

7óra7-nézőpont

Lepsénynél megvan · 7 pont

Működhet-e a kabaré évtizedekkel a kávéházi, barnás-fehér, szivarfüstös, monoklis-öltönyös világ letűnte után? Megvan-e még, ami Lepsénynél még megvolt? Úgy tűnik, érdemes keresni.

(tovább)

Tartalom

A Balatonföldvári Szabadtéri Színház, a Szentendrei Teátrum és a −011− Alkotócsoport közös produkciója.
A szín mindig polgári szoba, telefonnal, középen jobbról-balról ajtó. Budapesten játszódik az első világháború után. Vagy máshol, máskor. Mindenesetre innen szabadul el a pokol. A nevetés pokla. Mindez a fiatal színészekből alakult, de máris nagyon népszerű −011− Alkotócsoporttal.

(tovább)

Szereplők

Kovács Ádám Fenyvesi, néma férj
Ostorházi Bernadett Fenyvesiné, aki Lepsénynél még megvolt!
Zoltán Áron Zsindely, a zseni
Bach Kata Juci, szobalány egy régi kabaréból
Bán Bálint Tenyér, a puffogtató
Simon Zoltán Spira, régi motoros
Király Dániel Salgó, lélekidomár
Kurta Niké Amanda, díszpinty a Kék Madárból

Stáb

DíszlettervezőCseh Renátó
Produkciós vezetőSágodi Ildikó
DramaturgIvanyos Ambrus
RendezőRadnai Márk
Bemutató időpontja2012. július 19., 20:00

Előadások