Twitter Facebook

William Shakespeare

Vízkereszt, vagy amit akartok színmű

Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem)


7óra76 pont
Közösség5.91 pont
Idő2 óra 45 perc, egy szünettel
Vízkereszt, vagy amit akartok - ifj. Vidnyánszky Attila – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - ifj. Vidnyánszky Attila – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - Telekes Péter, Bata Éva, Mészáros Máté – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - ifj. Vidnyánszky Attila – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - ifj. Vidnyánszky Attila, Fesztbaum Béla – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - Mészáros Blanka – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - Telekes Péter, Mészáros Máté – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - Fesztbaum Béla – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok - ifj. Vidnyánszky Attila – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő) Vízkereszt, vagy amit akartok – Vígszínház, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem): Vízkereszt, vagy amit akartok (Fotó: Dudás Ernő)

7óra7-nézőpont

Popfesztivál · 6 pont

A nagy kérdés végtére is az: miért? Miért van itt a Vízkereszt? Hogy, kérem, mi volt erre az ok? Előkotorászni, leporolni, és akkor biztosan működni fog, teli kérdésekkel. Vagy mégsem.

(tovább)

Tartalom

Szerelem és ábránd, álom és valóság, álöltözet és félreértések, pimasz becsapások és egy végzetesnek tűnő szerelmi sokszög – mind együtt egy varázslatos történetben, Shakespeare egyik legköltőibb vígjátékában.

(tovább)

Szereplők

Csapó Attila e.h.Orsino, Illyria hercege
Vecsei Miklós e.h.Sebastian, fiatal nemes, Viola bátyja
Janka Barnabás e.h.Antonio, tengerészkapitány, Sebastian barátja
Tóth János e.h.Egy tengerészkapitány, Viola barátja
Zoltán Áron e.h.Curio, nemes úr
Mészáros Máté Nemes Böffen Tóbiás, Olivia nagybátyja
Telekes Péter Nemes Keszeg András
Fesztbaum Béla Malvolio, Olivia udvarmestere

Stáb

DíszlettervezőKhell Csörsz
FordítottaRadnóti Miklós
FordítottaRónay György
DramaturgRadnóti Zsuzsa
DramaturgDeres Péter
A rendező munkatársaVárnai Ildikó
RendezőMarton László
Bemutató időpontja2014. január 10., 19:00

Előadások