Twitter Facebook

Emmanuel Robert-Espalieu

A hal nem hal bele

Nézőművészeti Kft., Centrál Színház


7óra75 pont
Közösség5.00 pont
A hal nem hal bele - Scherer Péter – Nézőművészeti Kft., Centrál Színház: A hal nem hal bele (Fotó: Schiller Kata) A hal nem hal bele - Katona László és Scherer Péter – Nézőművészeti Kft., Centrál Színház: A hal nem hal bele (Fotó: Schiller Kata) A hal nem hal bele - Scherer Péter és Katona László – Nézőművészeti Kft., Centrál Színház: A hal nem hal bele (Fotó: Schiller Kata) A hal nem hal bele - Katona László és Scherer Péter – Nézőművészeti Kft., Centrál Színház: A hal nem hal bele (Fotó: Schiller Kata)

7óra7-nézőpont

Helyben úszás · 5 pont

Milyen az, amikor két színész visz mindent egy előadásban? Lehet kihívás, lehet gyakorlat, de itt inkább egy lehetőségeiben szegényes alapanyagról van szó.

(tovább)

Tartalom

Két férfi a szokásos tesztoszteron bajnokságot vívja életre-halálra, ezúttal egy uszoda medencéjében, ahol az önazonosságukat csupán a fejükön viselt fürdősapka színe hirdeti. Az egyik kék, a másik piros. „Ha az ember itt akar úszni, a fürdősapka kötelező! Tehát választani kell: Piros sapka, vagy Kék sapka! És ha az ember színt választ, akkor azzal családot, tábort, etikát, címert, felségjelet választ, amelyet aztán megvéd!"

(tovább)

Szereplők

Katona László
Scherer Péter

Stáb

FénytervezőMervel Miklós
ZeneszerzőMonori András
AsszisztensTakács Edina
AlkotóKatona László
AlkotóScherer Péter
AlkotóÁrgyelán Ágnes
AlkotóGyulay Eszter
Bemutató időpontja2014. október 4., 19:00

Előadások