Twitter Facebook

Hindi Brooks

romance.com komédia

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café


7óra78 pont
Közösség8.75 pont
romance.com - Molnár Piroska, Jordán Tamás – Rózsavölgyi Szalon Arts & Café: romance.com (Fotó: Éder Vera) romance.com - Sipos Vera, Molnár Piroska, Jordán Tamás, Domokos Zsolt – Rózsavölgyi Szalon Arts & Café: romance.com (Fotó: Éder Vera) romance.com - Formán Bálint, Sipos Vera – Rózsavölgyi Szalon Arts & Café: romance.com (Fotó: Éder Vera) romance.com - Domokos Zsolt, Sipos Vera – Rózsavölgyi Szalon Arts & Café: romance.com (Fotó: Éder Vera) romance.com - Molnár Piroska, Jordán Tamás – Rózsavölgyi Szalon Arts & Café: romance.com (Fotó: Éder Vera)

7óra7-nézőpont

Latte · 8 pont

A romance.com már a címével sem árul zsákbamacskát: romkom ez a javából. A nem túl eredeti alapanyagból egy üde, szerethető, derűs előadás született a Rózsavölgyi Szalonban, és ez igen nagy százalékban Molnár Piroskának és Jordán Tamásnak köszönhető.

(tovább)

Tartalom

Az amerikai írónő Romance.com című vígjátéka az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek csak akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama magát az unokájának kiadva keres párt a fiatal lánynak és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki.

(tovább)

Szereplők

Molnár Piroska
Jordán Tamás
Sipos Vera
Formán Bálint
Domokos Zsolt

Stáb

DíszlettervezőEnyvvári Péter
JelmeztervezőCselényi Nóra
Fordító / DramaturgRuttkay Zsófia
RendezőDicső Dániel
Bemutató időpontja2015. február 12., 19:30

Előadások