Twitter Facebook

Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára alternatív

Egyedi befogadóhelyszínek


7óra710 pont
Közösség9.00 pont
Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára - Erdély Andrea – Egyedi befogadóhelyszínek: Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára (Fotó: Révész Róbert) Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára - Diószegi Ágnes és G. Erdélyi Hermina – Egyedi befogadóhelyszínek: Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára (Fotó: Révész Róbert) Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára – Egyedi befogadóhelyszínek: Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára (Fotó: Révész Róbert) Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára – Egyedi befogadóhelyszínek: Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára (Fotó: Révész Róbert) Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára - Erdély Andrea – Egyedi befogadóhelyszínek: Jég-doktrínák – variációk a náci retorikára (Fotó: Révész Róbert)

7óra7-nézőpont

Kegyetlen színház · 10 pont

Az előadás különös és alattomos telitalálat: a kegyetlenséget a nézőre gyakorolt színházi kegyetlenség eszközeivel teszi élővé. Az érzékeiden keresztül tanít meg arra, hogy ne, ne akard mindezt átélni a színházon kívül.

(tovább)

Tartalom

Metanoia Artopédia (Szeged) előadása.

A látszólagos agymunka, mint pl. a kirekesztő megnyilvánulás, önmagát – szemrebbenés nélkül – kizárólagosnak, tévedhetetlennek, feddhetetlennek, a haza lelkiismeretének tünteti fel. A felismerő érzék megtévesztése mindig szűkít, lezár, ellentétet, ellenséget, gyűlöletet generál. Olyan nagyon nem is kell spekulálni azon a gerendán, hogy számára miben merül ki a „holnap ígérete”, hiszen über-tartásában helyes kis hibernáló glóriák keringenek hivatalosan is bejegyezve, szépen.

(tovább)

Szereplők

Erdély Andrea
G. Erdélyi Hermina
Diószegi Ágnes
Szokol Szilárd
Varga Péter
Lengyel Zoltán
Perovics Zoltán

Stáb

LátványtervezőPerovics Zoltán
JelmeztervezőCsúri Anna
Hangkeverés és élő narrációLengyel Zoltán
A rendező munkatársaErdély Andrea
RendezőPerovics Zoltán

Előadások