Twitter Facebook

Az éjszaka csodái tánc/mozgás

Tünet Együttes


7óra79 pont
Közösség10.00 pont
Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós) Az éjszaka csodái – Tünet Együttes: Az éjszaka csodái (Fotó: Toldy Miklós)

7óra7-nézőpont

Te és Én: innen és túl · 9 pont

A Tünet Együttes ezúttal Weöres Sándor Az éjszaka csodái című verse nyomán indul útnak. Az érzékeken inneni és túli kalandozásuk pedig annyira szuggesztív, hogy ezek a határok az előadás során fel is oldódnak.

(tovább)

Tartalom

Volt már veled olyan, hogy átvirrasztottál valakivel kettesben egy éjszakát, de nem történt „semmi” köztetek? És reggelre mégis megváltozott bennetek a világ?

(tovább)

Szereplők

Furulyás Dóra
Szász Dániel

Stáb

ZenészCsizmás András
ZenészFenyvesi Márton
ZenészG. Szabó Hunor
JelmeztervezőSzűcs Edit
Vizuális tervezésMezei Ildikó
Vizuális tervezésTaskovics Éva
Kreatív technológiaSamu Bence
Fény és térSzirtes Attila
ZeneszerzőG. Szabó Hunor
Rendező munkatársaCzakó Máté
Rendező-koreográfusSzabó Réka
Bemutató időpontja2015. április 16., 20:00

Előadások