20 éves az Energiaklub

Számos újdonság mellett új névvel és új, felhasználóbarát weboldallal ünnepelte 20. születésnapját az Energiaklub. Az évfordulót más különlegességek és a közeljövőben megjelenő hiánypótló kutatások is jelzik.

20 éves szervezetünk az utóbbi években már két, különálló, de egymás munkáját segítő divízióban működik. Az első keze alól főleg a döntéshozók munkáját segítő szakpolitikai anyagok kerülnek ki, míg a másik azokat a módszereket választja ki, illetve alkalmazza, amelyekkel az energia-ügy problémái a leghatékonyabban oldhatók meg. Új nevünk így Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központra változott.

A könnyebb kezelhetőség és az átláthatóság jegyében szerkesztett új weboldalunk egyben az Energiaklub új arculatának is a bemutatkozása. A weboldal szerkezete egyébként nagyban megkönnyíti a látogatók tájékozódását, így például az önkormányzatok, vagy az államigazgatásban dolgozók egy-egy gyűjtőoldalon találhatják meg a területeket érintő legfrissebb híreinket, a területükkel kapcsolatos projektjeinket, kiadványainkat vagy ugyanitt olvashatnak aktuális rendezvényeinkről is. A most debütáló Energiaklub blogon munkatársaink osztják meg az olvasókkal a szakterületük legérdekesebb hazai és nemzetközi híreit.

A 20 éves Energiaklub  programjaival is „ünnepel”: az elkövetkező hónapok folyamán több új projektünk is bemutatkozik, köztük egy hiánypótló tanulmány, amely a hazai lakosság energiamegtakarítási lehetőségeit teszi tüzetes elemzés tárgyává.

Vázsonyi János és Dömötör Tamás koncertje