Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs, 1992)

reservoirdogs.png Adott egy bankrablás, amiről speciel semmilyen vizuális információt nem kaphat a néző, ellenben hosszú flashbackekben csacsorászik róla az alvilág fekete slim zakókba bújtatott színe-java. Közben pedig irtó cool dumákkal bal#szkodnak dinerről-dinerre járva, amerikai-olaszos felhangokat ropogtatva.

 

A kis tolvaj group tehát összeáll, de a gyémántcsaklizás balul üt ki, mert egy beépített Donnie Brasco-hasonmás lazítja a betyárerkölcs sorait. Közben Michael Madsen egy rockabilly show keretein belül egy rajtakapott policeman fülébe kurjant, majd hasít is belőle egy jókora katonát. A végjátékban pediglen egy rohadt szexi mexikói effekt áll elő, azaz mindenki mindenki szájába pisztolycsövet bök. Pusztul is a férgese. Csak a köménymag marad, egy vén romantikus lókötő meg a beépített, de  a zsernyák színt vall, ezért lelövik ugye, az öreg mastert meg persze a szériázó rendőrök lukasszák élettelenné. Több a hulla, mint egy Romero horrorban.  

 

Hogyér adjuk:(4/5)
Hogyér adjátok:(5/5)

A bejegyzés trackback címe:

http://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr294564394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

                       Tömegkultúra belülről, kifordítva.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...