A szendvicses fiú története

irasok.png

 Vannak emberek, akik részegen karamboloznak és úgy teszik tönkre autójukat, vagy a nők csak úgy simán, az egyedi vezetési stílusuknak köszönhetően, értetlenül és szemrebbenés nélkül vágják haza a kocsikat. Az egyik ismerősömnek egy szendviccsel sikerült teljesen tönkretennie az aznap vásárolt autóját.

 Nem egy matchbox-ról van szó, amit tényleg kicsinálhat egy vajas zsemle is akár, ha a morzsák beszorulnak a kerekek közé, igazából ugyanis akkor sincs nagy tragédia, mert lemegyek a boltba és veszek még egyet, vagy ha más nincs, akkor elveszek egyet a gyerektől. De nem ez történt. Az ismerősöm ugyanis, hogy teljesen korrekt legyek, egy személygépjárművet tört össze. Székesfehérvárról kellett elhoznunk a gépet. Én mentem elöl, mögöttem meg jött a haver, az új autójával természetesen. Egyszer csak azt veszem észre, hogy se előttem, se mögöttem nem jön semmi. Felhívom ezt a szerencsétlent, hogy mi történt, erre ennyit mondott teljesen kétségbeesetten.

 

 “Baszd meg! Gyere vissza értem! Rohadt nagy gáz van. (már szinte síró hangon) Összetörtem a kocsit, baszd meg.”

 


 

Megyek vissza és azt látom, hogy az út szélén üldögélve fogja a fejét, a fának csapódott autó meg egymagában áll.

 

- Jajj! Hát hogy lehetek ekkora barom?!

 

- Mit csináltál, te…?! Nem is értem. Még kanyar sem volt ezen a szakaszon. Akkor valami állat miatt rántottad el a kormányt, vagy miért?

 

- Nem. Egyáltalán nem. Amikor megálltunk a benzinkútnál, akkor én vettem egy szendvicset, és most, amikor menet közben elkezdtem enni, rájöttem, hogy nem kellene összemorzsázni az új autót, ezért inkább kihajoltam az ablakon és úgy ettem. És most, mint utólag kiderült, az evés meg a vezetés nem megy egyszerre.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr924531832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

                       Tömegkultúra belülről, kifordítva.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...