110 g sima liszt ½ teáskanál sütőpor 90 g porcukor 2 tojás héja 2 citrom 100 g sótlan vaj, olvasztott Csipet só Porcukor, a porzás tálcák KISZOLGÁLNI: 50 g porcukor Héja 2 citrom Kis csokor friss rozmaring vagy levendula, ha szükséges Porcukor (opcionális) MÓDSZER A tésztához, szitál a liszt és a sütőpor. Dörzsöljük héját cukorral. Beat cukor és a tojás össze 3-4 percig egy lapát. Beat a vaj; A cél az, hogy sűrű tésztát, nem felvert mix Keverjük bele a száraz összetevőket, és hideg tésztát egy éjszakán át, vagy legalább 1 óra, a clingwrap préselt a felszínre. Ez lesz elég szilárd tésztát miután kijön a hűtőben. Ujjaiddal dörzsölje a 50g cukor, reszelt és virágok együtt, és tartalék a meleg madelines. Előmelegítő sütőt 180 fokra. Grease két 12 kapacitású madeline tálcák és por porcukorral. Helyezzük púpozott teáskanál Madeline tésztát a tálcákat, és süssük 8-10 percig, vagy amíg a felület enyhén aranysárga. Tálaljuk a citrom cukor szórni a tetejére, és a citrom szirup, ha szükséges. Szeretek enni az enyém a cukorral és a citromlével. Azt is kotor egy kis átszitált jegesedés arról, ha úgy tetszik. Teszi 20-24 madelines